П`ятниця
10.05.2024
05:08
Пошук
Наше опитування
Як ви оцінюєте Богданівську ЗОШ?
Всього відповідей: 64
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Богданівська загальноосвітня школа
Головна » Архів матеріалів
      Щороку по закінченню навчальних занять усі учасники навчально-виховного процесу вирушають на природу, щоб узяти активну участь у дні здоров`я. Цей захід передбачає не лише підтримку фізичної сили, а й здоров`я морального, психічного, емоційного. Традиційно у програмі  дня - організаційна лінійка, екологічна акція, спортивні змагання і конкурси, спортивне орієнтування, показові виступи членів туристичного гуртка. Кожного року до програми заходів включаються новинки, і цей - не виняток. Для учнів школи продемонстровано відеоролики "УРА! Канікули!", зняті учнями 8-10 класів, та організовано театр на траві. Учні 1-8 класів за допомогою лише міміки і жестів мали показати українську чи російську народну казку. Найбільш популярною виявилася "Ріпка", її виконували три класи, до репертуару увійшли також "Колобок", "Курочка Ряба", "Вовк і семеро козенят". Акторами були також і вчителі, які взяли участь у постановці казки "Рукавичка". По закінченню с ... Читати далі »
Просмотров: 324 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 03.06.2013 | Комментарии (3)

     Останні дні навчального року в більшості учнів нашої школи насичені багатьма подіями: поряд з контрольними роботами, активною підготовкою до державної підсумкової атестації школярі беруть участь і в конкурсах, серед яких - "Синтез наук". Цей інтегрований конкурс тривав два роки, проведено 5 ігор, за результатами яких визначалися краща команда і гравець. 
      21 травня відбувся останій тур гри під назвою "Перехрестя наук". Завдання з мови, музики, історії, іноземних мов потребували від учасників зосередженості й уваги. Перемога і цього разу за командою "Гладіолус". Тож вітаємо усіх учасників змагань і команду "Гладіолус" з перемогою. Кожен за ці два роки здобув великий досвід роботи з інформацією, роботи в команді. Особлива подяка кураторам команд  Цап О. О., Чечет Н. В.
Просмотров: 329 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 22.05.2013 | Комментарии (0)

      І знову учні нашої школи вирушили на екскурсію. Цього разу - до обласного центру, щоб пограти у розрекламований у славнозвісних  "Сватах" paintball. За враженнями поїхали не лише хлопці, а й дівчата. До учнів нашої школи приєдналися і вихованці з Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цікаві змагання, форма, азарт захопили з перших хвилин гри.
     Далі маршрут пролягав оспіваною майстрами пензля і слова Хортицею. Усі отримали позитивні враження від побаченого.
      Також за планом на учасників поїздки чекала екскурсія до музею зброї, єдиного в Україні. Кількість і вік експонатів вразили кожного, а ще - цікава розповідь екскурсовода.
      Щиро дякуємо організаторам та керівникам групи Чечет Н. В., Ценову Е. О., Грицан А. О., Трубачовій Н. М. 
    Шановні батьки, велика вдячність В ... Читати далі »
Просмотров: 321 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 22.05.2013 | Комментарии (0)

    На шкільному сайті уже було повідомлення про результативну участь учениці нашої школи Ценової Анастасії у ІІ Всеукраїнському конкурсі "Доля дітей у Другій Світовій війні в малюнках учнів". Мета цього конкурсу - спонукання молодого покоління до вивчення історії свого народу, спілкування з живими свідками історії, відновлення історичної справедливості. Такий конкурс проводиться в Україні вже вдруге. Головною умовою його є  інтерв`ю з дітьми Другої світової та створений на основі їх розповіді малюнок. Про страшні роки перебування на чужині, поневіряння повідала  Демчук Катерина Григорівна.  І Анастасії та її творчому наставнику Скригун Л. Л. вдалося  точно, глибоко, чуттєво передати найбільш хвилюючі моменти розповіді Катерини Григорівни. Саме  тісний взаємозв`язок між інтерв`ю та малюнком відзначили члени журі, до складу якого увійшли Лушніков І. М., Президент МГО "Міжнародний фонд "Вза ... Читати далі »
Просмотров: 448 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 21.05.2013 | Комментарии (0)

     Ряд проектів, що реалізуються у школі, присвячені важливій сторінці нашої історії - Великій Вітчизняній війні. Кожен із керівників проекту присвятив діяльність певному напрямку: діти війни, збереження історичної пам`яті, допомога людям похилого віку, збір та запис спогадів. Особливо активізувалася ця робота до Дня Перемоги. Група волонтерів, учнів 8 класу, підготувала листівки-звернення "Богданівський вісник", який принесли до кожного двору. У цьому зверненні - запрошення прийти на мітинг, присвячений пам`яті воїнів-визволителів, заклик пам`ятати минуле в ім`я майбутнього. 9 Травня відбувся мітинг, а після нього - концерт, підготовлений учнями 2-10 класів, інструментальним ансамблем дитячої музичної школи та вокальним жіночим колективом. Керівник проекту "Це потрібно не мертвим! Це по ... Читати далі »
Просмотров: 366 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 20.05.2013 | Комментарии (1)

     Під таким гаслом пройшов у школі огляд патріотичної пісні. Учасники - учні 2-10 класів та їх класні керівники - вразили присутніх оригінальністю задуму, елементами інсценізації, цікавими презентаціями, в основі яких місцевий матеріал. Пісні як воєнних часів, так і сучасні, брали за душу слухачів, нагадували кожному про важливу дату в нашій історії - День Перемоги. Саме про "Главный праздник" заспівали учні 4 класу, а восьмикласники вшанували пам`ять про загиблих піснею "Маки червоні". Про вічний вогонь на братських могилах йшлося у пісні, яку виконав 2 клас. Як проникливо виконували шестикласники відому старшому поколінню пісню "Сигнальщики-горнисты". Усіх присутніх вразили червоні піонерські галстуки і настрій, яким пройнялися виконавці. Молодці, 6 клас! Вразили своїм виступом учні 10 класу: добре відому усім "Катюшу" виконали під власний музичний супровід (гітара - Шевченко Ю., акордеон - Бондарь Є., ... Читати далі »
Просмотров: 330 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (1)

     Вітаємо усіх зі Світлим Воскресінням! Здоров`я, радості, щастя без меж - кожній родині! Христос Воскрес!
Просмотров: 310 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 05.05.2013 | Комментарии (0)

      16 травня відбудеться останній тур змагань "Синтез наук". Тема - "Перехрестя наук", завдання стосуватимуться таких дисциплін як музика, історія, англійська мова.

Кожен учасник команд і всі бажаючі зможуть знайти питання на сторінці "Робота з обдарованими".

Бажаємо успіхів!

Просмотров: 333 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 29.04.2013 | Комментарии (0)

     26 квітня група учнів та керівники Чечет Н. В. і Хлепітько Л. В. відвідали знаменитий стадіон Донбас-Арена.

На учнів чекали цікаві екскурсії. Усі отримали масу приємних і незабутніх вражень від побаченого, про що написали на плакаті стадіону.

Дякуємо організаторам та батькам за можливість подорожувати відомими місцями нашої країни.

Просмотров: 307 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 28.04.2013 | Комментарии (2)

     26 квітня у м. Запоріжжя проходила обласна виставка "Освіта Запорізького краю-2013". Наша школа представила досвід організації роботи педагогічного колективу над науково-методичною темою.
     На урочистому відкритті з вітальним словом виступив директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації О. Г. Вєрозубов. У програмі виставки - презентації досвідів навчальних закладів області, перегляд наочного матеріалу (постери, теки, буклети, творчі роботи учнів та їх наставників). Також учасникам виставки запропоновано широкий вибір літератури різних книжкових видавництв.
       Чернігівський район представляли Богданівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чернігівська спеціалізована школа "Надія", Владівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст ... Читати далі »
Просмотров: 384 | Добавил: 瓢蟲 | Дата: 27.04.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 »