П`ятниця
17.05.2024
07:14
Пошук
Наше опитування
Як ви оцінюєте Богданівську ЗОШ?
Всього відповідей: 64
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Богданівська загальноосвітня школа
Головна » Статті » Новини

Вечір зустрічі випускників
     4-го лютого у Богданівській школі пройшов вечір зустрічі випускників. Цього року ми зустрічали випускників 1983 року, 1993 року та 2003 року. Приємно, що більшість із них змогли потрапити на цю зустріч. Свято розпочалося у теплій атмосфері, створеній завдяки креативно прикрашеному залу та щирим посмішкам на обличчях організаторів.


        Сьогоднішні учні радісно та гостинно зустрічали своїх попередників та вітали їх своїми виступами. Як приємно, вже за традицією, було почути у виконанні дівчаток 8 класу пісню «Вечер школьных друзей». Щоб нагадати випускникам про їхнє дитинство, яке, здається, минуло зовсім недавно, Левковська Наталія та дівчатка 5 класу (Самарська Вікторія, Єна Сніжана, Мацюк Ангеліна, Рекуненко Богдана) подарували їм пісні про шкільне життя. Але наших дорогих гостей ми зачарували не лише щирими, душевними піснями, а й жартівливими гуморесками, які підготували хлопчики 5 класу (Воронов Денис, Сімушин Кирило, Стулень Олексій). Веселощі, гарний настрій та вражаючу хвилю позитиву – ось що відчули усі запрошені. Насміявшись вдосталь, ми поринули у спогади під час ліричного виступу сестричок Тані та Лізи Кривицьких. І ту доброзичливу енергію, яку дарували випускникам всі учасники свята, підтримували ведучі вечора – Грицан Антоніна та Шевченко Юлія. 
       Неможливо не відзначити, що виступи класних керівників кожного з випусків були надзвичайно цікавими. Ми дізналися багато кумедних історій зі шкільного життя деяких випускників. Поринули у атмосферу, коли ще за партами сиділи вже такі дорослі діти. О, ці чудові квіти! Ці дивовижні букети! …та ніжні слова як подяка від випускників їхнім учителям, завучу, директору . 
          Безумовно, однокласники сумували один за одним і дуже раді були зустрітись знову. Тож, одразу після закінчення святкової частини вечора, вони попрямували до своїх класів, щоб усім разом зі своїми вчителями поринути у чарівний світ дитинства і юності, пригадати те, що забулося, те, що пам’ятають і досі.
      Будемо сподіватися, що вечір зустрічі сподобався нашим випускникам і він запам’ятається їм надовго.
            Дуже дякуємо організаторам вечора зустрічі!

Категорія: Новини | Додав: 瓢蟲 (05.02.2013)
Переглядів: 1402 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 瓢蟲  
0
Дякую. Молодці! Намагайтеся надавати інформацію свочасно і цікаво для ваших ровесників. Активніше, будь ласка, проводьте роботу з конкурсу на кращу назву сторінки

Ім`я *:
Email *:
Код *: