Середа
15.05.2024
17:26
Пошук
Наше опитування
Як ви оцінюєте Богданівську ЗОШ?
Всього відповідей: 64
Форма входу
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Богданівська загальноосвітня школа
Головна » 2013 » Квітень » 9 » Школа молодого вчителя у нашому закладі
14:42
Школа молодого вчителя у нашому закладі
     9 квітня 2013 року у стінах Богданівської ЗОШ зібралися молоді педагоги району на зустріч з педагогічним колективом і стали учасниками методичного заходу - педагогічні читання "Педагогіка гуманності у контексті особистісно орієнтованої освіти". 
       З досвідом педагогів-новаторів В. Ф. Шаталова, С. М. Лисенкової, Л., Б. Нікітіних, Ш. О. Амонашвілі, О. А. Захаренка познайомили присутніх Скригун О. А., Курленкова В. А., Веремій Т. А., Фурса В. О., Шевченко В. О. Презентації, відеоролики, цікаві розповіді - усе побачене і почуте справило велике враження на учасників заходу. Педагоги школи мали можливість знайти "родзинки" досвіду  педагогів-новаторів у системі роботи як власній, так і школи. 
        Учасниками обговорення стали і молоді вчителі Чернігівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Чернігівської спеціалізованої школи "Надія", Новоказанкуватської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Широкоярського НВК.
     На завершення заходу усі учасники переглянули фільм "Ищу учителя".
      Щиро дякуємо за активність, творчий підхід до справи педагогічному колективу. Так тримати!
     Усіх учасників заходу просимо залишати коментарі. Дякуємо! 
Переглядів: 363 | Додав: 瓢蟲 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 Бабенко Т. М.  
0
Погоджуюсь, такі зустрічі потрібні як молодим,так і досвідченим педагогам. Змістовні презентації, відеоролики справили на мене велике враження. Щиро дякую організаторам педагогічних читань.

4 Веремій Т.А.  
0
Мені дуже приємно, що в нашу школу приїздять молоді вчителі за досвідом. Було дуже цікаво, отримкєш заряд та потенціал - хочеться ще краще працювати.

3 Gennadiy  
0
Було цікаво, змістовно і повчально не тільки для молодих учителів, а й для досвідчених. Дякую. узяв багато корисного для себе

2 ivashina galina  
0
Не дивлячись на вік, стаж, досвід, усі учасники семінару отримали цінну інформацію, можливість переоцінки власної педагогічної діяльності. Дякуємо!

1 antonina  
0
Мені, як молодому вчителю, було дуже цікаво на цій зустрічі. Я дізналась багато чого цікавого і корисного. Надалі, буду намагатися використовувати досвід відомих педагогів у своїй діяльності. Щиро вдячна адміністрації школи за проведення цього заходу. Я отримала безліч приємних емоцій, які стимулюють до творчості, самоосвіти і власного розвитку.

Ім`я *:
Email *:
Код *: