П`ятниця
29.03.2024
14:28
Пошук
Наше опитування
Як ви оцінюєте Богданівську ЗОШ?
Всього відповідей: 64
Форма входу
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Богданівська загальноосвітня школа
Головна » 2013 » Квітень » 19 » Медіафестиваль завершився. Переможці визначені!
21:55
Медіафестиваль завершився. Переможці визначені!
      18 квітня для Богданівської школи став справді урожайним. Поряд зі жвавим ярмарком збирала урожай і група вчителів та учнів у місті Запоріжжя.
Саме цього дня у стінах  Класичного Приватного Університету нагороджували переможців Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів для вчителів і учнів. Серед них - Всеукраїнський веб-квест для вчителів "Безпечний Інтернет", Всеукраїнський конкурс "Успішний проект-2012", обласний веб-квест для учнів "ІнфоСтратегія", Медіафестиваль "Москва-Запоріжжя".
До присутніх з теплими словами привітання звернулися ректор КПУ Огаренко В. М., ректор Запорізького ОІППО Пашков В. В. Нагороди вручали заступник начальника департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації Хівріч В. В., завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Чернікова Л. А., директор регіонального представництва компанії ВОЛЯ Г. Білозуб.
     До когорти переможців увійшли і наші учні та вчителі. По-перше, Грамотою департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації нагороджено Богданівську ЗОШ в особі директооа Івашини Г. М. за активну і результативну участь закладу у Медіафестивалі "Москва-Запоріжжя". До речі, наша школа увійшла до числа п`яти найбільш активних закладів, і серед них є єдиною сільською загальноосвітньою школою. По-друге, журі відзначило Грамотою участь Скригун Оксани Адамівни у веб-квесті "Безпечний Інтернет" для педагогічних працівників. Далі - нагородження учнів та їх керівників-переможців у Медіафестивалі. Грамотами і цінними подарунками нагороджено Івашину Інну та керівників проектів Фурсу В. О., Бистрицького Г. В., (фоторепортаж "Зі спортом по життю" і соціальний плакат "Друге життя"), Гацького Дмитра, Кошель Юлію, Сьомика Антона, Менделу Анастасію, Іванову Вікторію та керівника Скригун О. А. (фоторепортаж "Надії і проблеми ХХІ століття"). Приємною несподіванкою стало повідомлення про ще одну перемогу: організатори і журі фестивалю відзначили роботи, що були присвячені темі безпеки в Інтернеті.
І знову наша школа прозвучала у числі кращих, а учні Єфіменко Михайло, Кіях Дмитро, Івашина Інна та їх керівники Бистрицька Н. А., Чечет Н. В., Хлепітько Л. В., Скригун О. А., Трушик Т. М. нагороджені Грамотами та цінними подарунками.
      А ще на  учасників свята чекав "солодкий сюрприз". Соціальний плакат "Друге життя" став кращим з-поміж 42 інших робіт і рішенням журі, окрім грамот і цінних подарунків,  автори отримали ще і торт.
     Захід подарував багато цікавих вражень і позитивних емоцій. Сподобалася атмосфера свята, де дійсно відчували усі радість від перемоги, чудовий концерт, теплі й приємні слова про школу.
     Дуже приємно було почути імена вихованців і керівників інших шкіл нашого району: Стульневського НВК, Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А. М. Темника, Чернігівської спеціалізованої школи "Надія", Новополтавської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вітаємо усіх з перемогою! Бажаємо творчих злетів і натхнення!
       Звичайно, таким стислим фоторепортажем не вдасться  повністю відтворити атмосферу свята, але запалити вогник бажання працювати творчо зможе. 
Успіхів усім, хто засобами інформаційних технологій прагне зробити наш світ гармонійним!
Переглядів: 415 | Додав: 瓢蟲 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
3 Світлана  
0
Молодці! Вітаю!

4 瓢蟲  
0
Дякуємо! І вам спасибі за постійну мотивацію.

1 TrushikT  
0
Молодці! Так тримати!

2 瓢蟲  
0
І ви молодець. Перемога обовязково чекає на Вас! Спасибі за "історичні" , але такі актуальні теми.

Ім`я *:
Email *:
Код *: