Субота
27.04.2024
06:05
Пошук
Наше опитування
Як ви оцінюєте Богданівську ЗОШ?
Всього відповідей: 64
Форма входу
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Богданівська загальноосвітня школа
Головна » 2013 » Травень » 21 » Київ вітає переможців
22:56
Київ вітає переможців
    На шкільному сайті уже було повідомлення про результативну участь учениці нашої школи Ценової Анастасії у ІІ Всеукраїнському конкурсі "Доля дітей у Другій Світовій війні в малюнках учнів". Мета цього конкурсу - спонукання молодого покоління до вивчення історії свого народу, спілкування з живими свідками історії, відновлення історичної справедливості. Такий конкурс проводиться в Україні вже вдруге. Головною умовою його є  інтерв`ю з дітьми Другої світової та створений на основі їх розповіді малюнок. Про страшні роки перебування на чужині, поневіряння повідала  Демчук Катерина Григорівна.  І Анастасії та її творчому наставнику Скригун Л. Л. вдалося  точно, глибоко, чуттєво передати найбільш хвилюючі моменти розповіді Катерини Григорівни. Саме  тісний взаємозв`язок між інтерв`ю та малюнком відзначили члени журі, до складу якого увійшли Лушніков І. М., Президент МГО "Міжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність", Гулій А. В. і Суняєва М. М., колишні в`язні концтаборів, Пшінка М. С., народний художник України, член Національної спілки художників України, головний художник видавництва "Веселка", Рак В. В., художник-графік, старший науковий співробітник музею імені Івана Гончара. До речі, з В. Раком Анастасії вдалося поспілкуватися. Майстер високо оцінив рівень роботи, відзначив, що авторці малюнка вдалося максимально відтворити розповідь бабусі. 
      І нарешті результат. 17 травня у Національному музеї Великої Вітчизняної вйни 1941-1945 років відбулося урочисте нагородження фіналістів. Варто зазначити, що у Конкурсі взяли участь 672 учні, представники різних регіонів України. Із числа цих учасників журі визначило 30 фіналістів. Отже, Ценова Анастасія - фіналіст Конкурсу, і не просто фіналіст, а ПЕРЕМОЖЕЦЬ! Диплом за ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі, подарункові видання книг, грошова премія - гідна нагорода за плідну працю!
     Вітаємо Анастасію і Людмилу Леонідівну з перемогою у такому важливому для нас конкурсі! Бажаємо творчого натхнення, успіхів і перемог!

До уваги усіх відвідувачів сайту! На ЗапоВікі розміщена інформація про конкурс "Успішний проект", одним із напрямків якого є соціальні ініціативи. Станьмо ініціаторами нових соціальних проектів, присвячених темі війни та Перемоги, адже лише в дії ми пізнаємо нове, маємо можливість допомогти людям похилого віку, зберегти історичну пам`ять. Чекаємо на цікаві ідеї!
    Про свої враження від перемоги і поїздки до Києва Анастасія розповідає на Учнівській сторінці 
Переглядів: 447 | Додав: 瓢蟲 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: