Четвер
25.04.2024
12:42
Пошук
Наше опитування
Як ви оцінюєте Богданівську ЗОШ?
Всього відповідей: 64
Форма входу
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Богданівська загальноосвітня школа
Головна » 2013 » Вересень » 12 » "Богданівським самоцвітам" - 10 років. З ювілеєм!
21:46
"Богданівським самоцвітам" - 10 років. З ювілеєм!
     Новий навчальний рік розпочався з приємної події: художня студія "Богданівські самоцвіти" святкує своє перше десятиріччя.

З нагоди свята підготовлено виставку творчих робіт, у затишній родинній атмосфері колишні й сьогоднішні студійці згадували свої перші кроки до вершин творчості.  А згадати є що, і про те, з чого все починалося, розповіла керівник студії Скригун Людмила Леонідівна. Саме вона, керівник гуртків "Петриківський розпис", "Юний художник", і Курленкова Валентина Анатоліївна, керівник гуртка "Аплікація з соломки", стояли у витоків цього колективу. За час роботи студії у ній займалося близько двохсот учасників. І на сьогодні - це кузня майстрів петриківського розпису і живопису, аплікації з соломки, витинанки (керівник Лубінець Світлана Анатоліївна), бісероплетіння (Цап Ольга Олексіївна). Роботи вихованців є переможцями районних, обласних і Всеукраїнських  оглядів, виставок декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва. Розписані дощечки, картини, аплікації "роз`їхалися" по всій Україні й за її межі до Росії, Білорусії. Як пам`ятний подарунок передані роботи учнів до Національного музею Т. Шевченка у м. Каневі.  З великою радістю у 2010 році сприйняли усі звістку про присвоєння художній студії почесного звання "Зразковий колектив".
     Слова подяки керівникам і годість за своїх талановитих дітей звучали у виступах батьків Воронової Ірини Миколаївни і Мартиненко Олени Василівни, бабусі Трушик Тетяни Миколаївни.  Самі вихованці студії щиро дякували наставникам за науку, свої досягнення, за вкладену у кожного часточку душі.
     Квіти, посмішки, аура творчості, краси і затишку панували на святі. За філіжанкою чаю наставники й вихованці уже вибудовували нові творчі плани.
     Від імені усього колективу школи вітаємо студію з ювілеєм! Зичимо усім міцного здоров`я, творчого натхнення, нехай вашим творінням судиться щаслива й довга доля.
Переглядів: 476 | Додав: 瓢蟲 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Віталіна  
0
Надзвичайно вдячна "Самоцвітам" за ті вміння та знання, котрі я отримала, навчаючись у кращих із кращих. З ювілеєм Вас!!!!!!

1 TrushikT  
0
Сподіваюсь, скарбниця студії буде поповнюватись нивими витворами мистецтва, а вдячні учні збережуть навички, здобуті тут на все життя. Зі святом! Успіхів, натхнення, терпіння і наполегливості учням та вчителям-наставникам!

Ім`я *:
Email *:
Код *: